Van 99,75 naar 69,50

ultraplus5l.gifEen grote promotie tijdens de “Speciale Aanbiedingen” van 26/11/2007 -29/11/2007. De UltraPlus 5Liter gaat tijdens deze periode van 99,75€ naar 69,50€. Toch wel een beetje de moeite denk ik om even over na te denken.

De UltraPlus collectie is meer dan alleen maar een verzameling “plastic” potjes. Deze collectie is vervaardigd uit een kunststof die u zowel in de diepvries kan plaatsen als in de microgolf, maar dat is niet alles. U kan deze collectie ook in de gewone oven gebruiken. Welliswaar niet onder de grill, maar u kan voor de rest al uw ovenschotels bereiden met deze UltraPlus potten.

Wenst u hierover meer informatie dan kan u best contact opnemen met uw consulente of stuurt u hier een mailtje. We doen ons best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Advertenties

november 12, 2007 at 4:55 pm 1 reactie

Tupperware gaat X-Large

Op 4 januari 2008 gaat Tupperware mega groot. Op die dag wil Tupperware het zover brengen dat elke consulente, OVERAL ter wereld, een Tupperware-demonstratie heeft. Dat is een mega doelstelling.

Natuurlijk worden de consulenten daarbij geholpen. Om een demonstratie bij gastvrouwen te motiveren, is er op die specifieke dag een extra geschenk voor de gastvrouw. Dus ben je nog geen gastvrouw (of -man) neem dan even contact op met een Tupperware-consulente in je buurt en organiseer een demonstratie.

november 12, 2007 at 4:25 pm Plaats een reactie

Het Serveerwonder

27696274_2.jpgHeel veel mensen hebben het Serveerwonder in huis, maar het word meestal enkel maar gebruikt als vergiet of om frietjes warm te houden. Spijtig want het kan voor veel meer dienst doen.

Een tip en hoe het moet. Wat dacht je van rijst koken bijvoorbeeld, of deegwaren? Ja, het kan. Wat moet u doen?

Benodigdheden; Serveerwonder, waterkoker, uw rijst of deegwaren. 

Doe tot 4 builtjes rijst of tot 500 gram deegwaren (macaroni, spirelli, etc..) in het Serveerwonder. Voeg kokend water toe tot 1 cm van de rand. Plaats dan het deksel en duw het een beetje aan. Laat de rijst ongeveer 30 minuten staan. Voor de deegwaren is het +2 minuten dan de opgegeven tijd op de verpakking van het aangekocht product (macaroni, etc…) Tijdens het garen doet u het Serveerwonder NIET open. Als de tijd verstreken is, doet u het Serveerwonder open en heft er het vergiet uit of giet gewoon het water af. Voila, dat was het.

Tip: Als u met deegwaren werkt, best even roeren voordat u het deksel plaatst. Wanneer u het deksel opent, dan doet u dat van u weg, niet naar u toe. Er komt een warme damp vanonder het deksel. Het deksel niet verwijderen totdat de gaartijd verstreken is om zo een maximum aan warmte te bewaren.

Kruiden kunt u naar eigen smaak toevoegen.

Behalve dit simpel gebruik kan u ook vis klaarmaken in het Serveerwonder, rijstpap enzovoort…

Veel succes

oktober 5, 2007 at 2:44 pm 2 reacties

Tupperware is duur!

Iets wat je heel geregeld te horen krijgt is dat de producten van Tupperware duur zijn. Duur is natuurlijk wel heel relatief. Je kan alleen maar van iets zeggen dat het duur is of goedkoop wanneer je het product in context plaats. Wat bedoel ik daarmee?

Wel, je kan een gelijkaardig product kopen bij grootwarehuizen of andere winkels die een veel goedkopere prijs stellen, MAAR staan ze ook garant voor hun product als het niet voldoet aan de voorwaarden die ze je aanbieden? Staan ze garant voor het product als het stuk gaat? Staan ze sowieso wel garant?

Tupperware staat zeker en vast wel garant en ik schrijf hier uit ervaring. Hoeveel winkels zullen uw product inwisselen als u het laat vallen en het breekt? Niet te veel hé? Als u de catalogus van Tupperware even bij de hand neemt dan zult u op de eerste pagina al kunnen lezen wat de garantie inhoudt. Het gebeurt heel vaak dat mensen op presentaties met producten komen van jaren geleden die door normaal dagelijks gebruik stuk zijn gegaan.

Zelf gebruik ik de producten van Tupperware dagelijks. Bijvoorbeeld voor het bewaren van voedsel. Hebt u al eens wortelen vijf weken laten liggen zonder dat er tekenen van verderf zijn? Ik wel. En een tijdje geleden zelfs een zelfgemaakte vissalade die ik tot bijna vier weken heb kunnen bewaren; en die hebben we dan nog lekker opgegeten. En behalve dat ben ik in staat om zelfs energie te besparen door Tupperware producten te gebruiken in plaats van gewoon gebruik te maken van bijvoorbeeld kookfornuis, mixer of andere. Hoeveel producten met die kwaliteit en garantie kan u aanwijzen tegen een goedkopere prijs?

Voordat je iets duur noemt of goedkoop moet je het in de juiste context plaatsen en alles eens goed overlopen. Het is altijd goed, dat wanneer je tupperware bezit, eens contact op te nemen met een consulente zodat u optimale informatie hebt over uw aankoop en zodat u er optimaal gebruik kan van maken.

Veel succes

oktober 3, 2007 at 4:35 pm Plaats een reactie

Sterartikelen weken 41-43/2007

prookt2007.GIFDe nieuwe sterartikelen voor de weken 41 tot en met 43 worden voorgesteld. (8/10/2007 – 27/10/2007)

Zoals altijd is het weer de moeite dus om gastvrouw te zijn. Tijdens een atelier (party) bent u in staat een “Spätzle party” tot een “Blikopener plus” te ontvangen. Ook vind u bij deze sterartikelen een setje uit het asortiment van “Bake to basics”.

Tijdens deze weken zijn er dan ook weer speciale aanbiedingen. En voor zij die aanwezig zijn op een demonstratie is er nog een klein praktisch geschenkje.

Voor meer informatie over deze STERartikelen en hoe u deze kan verkrijgen, kan u altijd contact opnemen.

oktober 1, 2007 at 1:01 pm Plaats een reactie

Culinair Atelier

Hetgeen men vroeger “party” noemde, noemt men nu “Atelier”. Er zijn drie soorten Ateliers.

  1. De presentatie: Waarin de producten enkel gepresenteerd worden
  2. De demonstratie: Waarin de producten gepresenteerd worden en waarbij één of meerdere producten gedemonstreerd worden door de gastvrouw.
  3. Het Culinair Atelier: Tijdens dit Atelier worden de producten gedomstreerd waarbij de gasten actief deelnemen.

ca001.jpgNadat de consulente een korte introductie heeft gegeven en mogelijk al een paar producten heeft voorgesteld, worden de gasten voorbereid op een culinaire demonstratie.

Ikzelf, als consulente, bereid een klein receptje zodat de aanwezigen een indruk krijgen waar het over gaat. Bij de volgende recepten wordt gevraagd aan de gasten om te helpen om op deze manier een indruk te krijgen van de mogelijkheden die Tupperware biedt.

Algemeen zijn mensen helemaal niet op de hoogte van de mogelijkheden van Tupperware. Behalve het opbergen en bewaren van voedsel is het ook mogelijk om een heel assortiment van recepten te bereiden. Zowel koude recepten als warme. Een heel aantal producten kan u gebruiken in de microgolf oven, maar ook in de conventionele oven. En behalve dat zijn er ook een heel aantal hulpstukken om je ingridiënten te verwerken.

ca002.jpg

Behalve dat je als gast de producten eens kan uittesten, is er natuurlijk ook de mogelijkheid om vragen te stellen en/of opmerkingen te geven. Niet iedereen die aanwezig is op een Atelier is vreemd aan Tupperware. Toch gebeurt het heel vaak dat zelfs mensen die Tupperware in huis hebben, toch niet tenvolle gebruik maken van het assortiment.

Laat je keukenhulpjes, potjes en andere producten niet in de kast staan, maar ga op zoek naar de mogelijkheden die Tupperware biedt.

september 17, 2007 at 8:56 pm Plaats een reactie

Welkom

Welkom op de Tupperplace-Blog… een blog als je wat meer wil te weten komen over Tupperware.

Tupperware is veel meer dan alleen maar ‘plastic potjes’. Het is een gevestigd merk dat een heel assortiment van producten vertegenwoordigd. Gaande van kleine opbergdoosjes tot “bakvormen” en andere gebruiksvriendelijke keukenhulpjes.

Wil je meer weten, dan moet je zeker blijven kijken op deze blog…

september 14, 2007 at 12:22 pm Plaats een reactie


Recente reacties

tupperplace op Het Serveerwonder
katrien hardeman op Het Serveerwonder
Ikke op Van 99,75 naar 69,50

Archief