Tupperware is duur!

oktober 3, 2007 at 4:35 pm Plaats een reactie

Iets wat je heel geregeld te horen krijgt is dat de producten van Tupperware duur zijn. Duur is natuurlijk wel heel relatief. Je kan alleen maar van iets zeggen dat het duur is of goedkoop wanneer je het product in context plaats. Wat bedoel ik daarmee?

Wel, je kan een gelijkaardig product kopen bij grootwarehuizen of andere winkels die een veel goedkopere prijs stellen, MAAR staan ze ook garant voor hun product als het niet voldoet aan de voorwaarden die ze je aanbieden? Staan ze garant voor het product als het stuk gaat? Staan ze sowieso wel garant?

Tupperware staat zeker en vast wel garant en ik schrijf hier uit ervaring. Hoeveel winkels zullen uw product inwisselen als u het laat vallen en het breekt? Niet te veel hé? Als u de catalogus van Tupperware even bij de hand neemt dan zult u op de eerste pagina al kunnen lezen wat de garantie inhoudt. Het gebeurt heel vaak dat mensen op presentaties met producten komen van jaren geleden die door normaal dagelijks gebruik stuk zijn gegaan.

Zelf gebruik ik de producten van Tupperware dagelijks. Bijvoorbeeld voor het bewaren van voedsel. Hebt u al eens wortelen vijf weken laten liggen zonder dat er tekenen van verderf zijn? Ik wel. En een tijdje geleden zelfs een zelfgemaakte vissalade die ik tot bijna vier weken heb kunnen bewaren; en die hebben we dan nog lekker opgegeten. En behalve dat ben ik in staat om zelfs energie te besparen door Tupperware producten te gebruiken in plaats van gewoon gebruik te maken van bijvoorbeeld kookfornuis, mixer of andere. Hoeveel producten met die kwaliteit en garantie kan u aanwijzen tegen een goedkopere prijs?

Voordat je iets duur noemt of goedkoop moet je het in de juiste context plaatsen en alles eens goed overlopen. Het is altijd goed, dat wanneer je tupperware bezit, eens contact op te nemen met een consulente zodat u optimale informatie hebt over uw aankoop en zodat u er optimaal gebruik kan van maken.

Veel succes

Advertenties

Entry filed under: Garantie, Uncategorized.

Sterartikelen weken 41-43/2007 Het Serveerwonder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Recente reacties

tupperplace op Het Serveerwonder
katrien hardeman op Het Serveerwonder
Ikke op Van 99,75 naar 69,50

Archief


%d bloggers liken dit: